Griljering med pepparkakor

Kryddig griljering med pepparkaka
1 skinka
0.75 msk grov skånsk senap
0.5 dl fransk senap
2 tsk mald ingefära
1 msk potatismjöl (kan uteslutas)
2 st äggulor
1 dl smulade pepparkakor
Värm ugnen till 200 grader. Torka av skinkan och lägg den i en långpanna. Blanda senap, ingefära och äggulor. Tillsätt eventuellt potatismjöl, konsistensen blir fastare då, men potatismjölet kan uteslutas.
Bred blandningen över den färdigtillagade skinkan och strö över pepparkakssmulorna. Griljera skinkan i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter tills griljeringen fått fin färg.
Åh vad kul! Låter konstigt med pepparkakor på julskinkan, men jag kan faktiskt tänka mig att det är riktigt gott!
SvaraRaderaGod fortsättning!
SvaraRadera