Melon med Chermoula

Jag fortsätter att gå på upptäcktsfärd med Santa Marias nya afrikanska kryddor. Chermoula är en väldigt god kryddblandning, som vi använde på den grillade kycklingen häromdagen. I Santa Marias recepthäfte fann jag Melon med Chermoula. Så löjligt enkelt att jag bara måste prova. Och jepp, det var duktigt gott. Hela familjen gillade det - så det här lär vi ha som starter fler gånger. Gissar att det funkar fint på picknick också.

Melon med Chermoula

200 g valfri melon i munsbitsstora kuber
2 msk Santa Maria Africa Chermoula

Skär melonen i kuber. Häll ut Chermoula på ett litet fat och lägg på ett större fat där du lägger melonkuberna. När man ska äta tar man en melonbit på en tandpetare eller liten gaffel, och doppar den lätt i kryddan. Och så in i munnen.

Fantastiskt gott!

Kommentarer

  1. Så enkelt! Och spännande. Låter som något jag måste testa.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg